Лечение без зъбни импланти

В Denta Consult може да се проведе лечение на пациенти със загубени зъби и без използване на зъбни импланти.

  1. При единични загубени зъби.

Когато не използваме импланти, крайната цена на проведеното лечение е много по-ниска. Лечението завършва в много по-кратки срокове, т.е. то е много по-бързо. Вашата усмивка няма да бъде по-различна от тази при пациенти със зъбни импланти.

При единични загубени зъби вместо зъбни импланти ние използваме съвременни конструкции – зъбни мостове от цирконий. Ние имаме пълен контрол върху всички процеси при съвременната CAD/CAM технология и пълна гаранция в нормалните биологични срокове, защото разполагаме със собствена зъботехнична лаборатория и дигиталното проектиране на новите Ви зъби се извършва от денталните лекари на Дента Консулт. Само крайното завършване – оцветяване и глазура  на короните и мостовете от цирконий или друг вид чиста керамика се извършва от зъботехник.

  1. При множество загубени зъби.

При много липсващи зъби съвременното лечение е с протези върху собствени корени. Те изпълняват ролята на зъбни импланти. За нас това са импланти, дадени ни от Природата. Важно условие е зъбните корени да са симетрично разположени. Най-често за задържане се използват стави и магнити.

Според нас лечението с магнити е изключително удачно и то е предпочитано пред лечението със стави.

Когато липсват множество естествени зъби и използването на импланти не е възможно по финансови причини, ние можем да Ви гарантираме едно успешно лечение без зъбни импланти, благодарение на огромния професионален и преподавателски опит на д-р Асен Маринов – баща.

Лечение с магнити:

Лечение със стави: