Медицински издържано лечение със зъбни импланти. Зъбни протези върху зъбни импланти в София, All on 4

Част от дейността на Дента Консулт – София е насочена към съвременната дентална имплантология и иновационни решения при приложението на зъбни импланти. Тя се ръководи от д-р Асен Маринов – баща, с над 35 годишен опит в денталната медицина и лечението със зъбни импланти.

Тясно специализираната cтраница на Дента Консулт – София за зъбни импланти е онагледена с Ro графии и фотоснимки от лечебната дейност на д-р Асен Маринов и д-р Асен Маринов Jr. С тяхното представяне не приключва огромното разнообразие от клинични ситуации и проблеми. Ние се надяваме да Ви подпомогнем във Вашата обща ориентация.

Не забравяйте – механичното пренасяне на видяното от Вас към вашия индивидуален случай, може да Ви подведе и вместо да си помогнете, да направите лоша услуга сами на себе си!

Ако Вие се доверите на опита и преценката на д-р Асен Маринов, Вие ще бъдете лекувани с най-подходящите зъбни импланти, отговарящи на конкретната Ви клинична ситуация. При желание от Ваша страна и липса на медицински противопоказания, ние ще Ви лекуваме с предпочитани от Вас зъбни импланти.

Живите и добре лекувани ендодонтски зъби, са естествени носители за мостове и коронки, т.е. те са най-добрите импланти, когато това е целесъобразно от медико-биологична гледна точка. Когато собствените зъби са здрави – без кариеси и съответни възстановявания /коронки, обтурации и др./ – зъбните импланти са идеалното средство, за запълване на съществуващите дефекти в зъбните редици с нови зъби върху импланти. Ако вашите собствени зъби вече ги няма, или нe е възможно да бъдат лекувани, поставянето на зъбни импланти, иновациите в тяхното производство и клинично приложение, могат качествено да променят Вашия живот.

Нашата философия за използването на зъбни импланти – те не трябва да са самоцел, а средство за подпомагане и оптимизиране на лечението с мостове, коронки и зъбни протези.

Приоритет за нас в Denta Consult София е, запазване собствените зъби на нашите пациенти, когато това е целесъобразно от гледна точка на науката наречена дентална медицина, т.е. “те са най-добрите импланти” !!!

Философията на дентално – медицинската ни практика е подчинена единствено на завета на нашите учители, да лекуваме по каноните на Хипократ!

Лечението с или без използването на зъбни импланти в клиниката на Дента Консулт е съобразено с долночелюстната става, мускулите, видът на Вашето лице и всичко онова, което ние наричаме дентална медицина. Именно медицинската насоченост при провеждане на лечение с или без зъбни импланти ни отличава от всички останали и ни прави уникални за София и България.

Предоставената информация е резултат на 35 години клиничен и преподавателски опит на д-р Асен Маринов – баща, научна литература и множество проведени квалификационни курсове и специализации от д-р Асен Маринов – син от Дента Консулт София.

Екипа на Дента Консулт София счита, че ние сме изключително коректни към вас пациентите и професионални спрямо колегите зъболекари, независимо дали лечението се провежда с или без използване на зъбни импланти. Оценката ще дадете Вие нашите пациенти, както и нашите колеги дентални лекари.

Всичко което Вие ще прочетете и видите за лечението със зъбни импланти е дълбоко изстрадано и осмислено от нас в продължение на над четвърт век!

Подобни статии