Остойностяване на лечение

цена на лечение със зъбни импланти

Остойностяване /цена/ на  лечение със зъбни импланти

  • Обстоен преглед и подробна медицинска консултация за лечение със зъбни импланти в рамките на един астрономически час– цена 120лв. Това време е отделено лично за Вас, за да може да зададете всички въпроси, които Ви интересуват във връзка с Вашето лечение.
  • Необходимо е да се знае, че лечението със зъбни импланти не е само поставянето на зъбен имплант и зъба /коронката/ върху него.

В около 60% от случаите е необходимо да се извършат предварителни или допълнителни процедури, за да се гарантира дълготрайния успех на лечението.

Всичко това зависи от индивидуалната ситуация.

Предварителните процедури създават условия или подобряват съществуващите условия преди поставяне на зъбни импланти.

Допълнителните процедури могат да се извършват на различен етап в лечението – по време на поставяне на зъбните импланти или при тяхното разкриване.

Те увеличават обема на костите и меките тъкани /венеца/.

В следствие на това, продължителното преживяване на имплантите във Вашата уста е много по-сигурно. Те дават и така желаната естетика.

Предварителните и допълнителни процедури са Вашата “гаранция” за успешно, дълготрайно и естетично лечение със зъбни импланти.

В Дента Консулт водеща е медицината.

Парите следват лечението, което трябва да бъде проведено. Ако се поставят парите преди лечението, това означава да се постави “каруцата пред коня”. Така е във всички болници по света – първо те преглеждат, после те изследват, после правят план за лечение и  остойностяват това лечение /дават цена/ и след това започват да те лекуват.

Това е причината ние да Ви дадем в началото само стойността на прегледа и консултацията, а не цени на зъбни импланти.

Осъществете преглед при д-р Асен Маринов – баща или д-р Асен Мaринов Jr, за да разберете как трябва да бъдете лекувани. В края на прегледа спокойно може да попитате за различните варианти на лечение със зъбни импланти, каква цена има всеки един от тях и защо.

Интересувайте се какво стои зад Вашите пари при лечение със зъбни импланти и крайна цена от медицинска гледна точка!

Дента Консулт ще Ви предложи алтернативни възможности за лечение със зъбни импланти, в съотвествие с Вашия индивидуален бюджет.