др-Асен-Маринов-Дента-консултМедицински издържано лечение със зъбни импланти – философия

Част от дейността на Дента Консулт – София е насочена към съвременната дентална имплантология и иновационни решения при  лечение със зъбни импланти. Тя се ръководи от д-р Асен Маринов – баща, с 40 годишен опит в денталната медицина и лечението със зъбни импланти.

Философията на дентално – медицинската ни практика е подчинена единствено на завета на нашите учители, да лекуваме по каноните на Хипократ!

Нашата философия за използването на зъбни импланти – те не трябва да са самоцел, а средство за подпомагане и оптимизиране на лечението с коронки, мостове и зъбни протези.

Приоритет за нас в Denta Consult София е запазване собствените зъби на нашите пациенти, когато това е целесъобразно от гледна точка на науката наречена дентална медицина, т.е. за нас “собствените зъби са най-добрите импланти”.

Сертификат зъбопротезия имплантология

Тясно специализираната cтраница на Дента Консулт – София за зъбни импланти е онагледена с Ro графии и фотоснимки от лечебната дейност на д-р Асен Маринов и д-р Асен Маринов Jr. С тяхното представяне не приключва огромното разнообразие от клинични ситуации и проблеми. Ние се надяваме да Ви подпомогнем във Вашата обща ориентация.

Не забравяйте – механичното пренасяне на видяното от Вас към вашия индивидуален случай, може да Ви подведе и вместо да си помогнете, да направите лоша услуга сами на себе си!

Ако Вие се доверите на опита и преценката на д-р Асен Маринов, Вие ще бъдете лекувани с най-подходящите зъбни импланти за Вашият индивидуален  случай, отговарящи на конкретната Ви клинична ситуация. При желание от Ваша страна и липса на медицински противопоказания, ние ще Ви лекуваме с предпочитани от Вас зъбни импланти.

Живите и добре лекувани ендодонтски зъби, са естествени носители за мостове и коронки, т.е. те са най-добрите импланти, когато това е целесъобразно от медико-биологична гледна точка. Когато собствените зъби са здрави – без кариеси и съответни възстановявания /коронки, обтурации и др./ – зъбните импланти са идеалното средство, за запълване на съществуващите дефекти в зъбните редици с нови зъби върху импланти. Ако вашите собствени зъби вече ги няма, или нe е възможно да бъдат лекувани, поставянето на зъбни импланти, иновациите в тяхното производство и клинично приложение, могат качествено да променят Вашия живот.

Лечението с или без използването на зъбни импланти в клиниката на Дента Консулт е съобразено с долночелюстната става, мускулите, видът на Вашето лице и всичко онова, което ние наричаме дентална медицина. Именно медицинската насоченост при провеждане на лечение с или без зъбни импланти ни отличава от всички останали и ни прави уникални за София и България.

Предоставената информация е резултат на 40 години клиничен и преподавателски опит на д-р Асен Маринов – баща, научна литература и множество проведени квалификационни курсове и специализации от д-р Асен Маринов – син от Дента Консулт София.

Екипа на Дента Консулт София счита, че ние сме изключително коректни към вас пациентите и професионални спрямо колегите зъболекари, независимо дали лечението се провежда с или без използване на зъбни импланти. Оценката ще дадете Вие нашите пациенти, както и нашите колеги дентални лекари.

Всичко което Вие ще прочетете и видите за лечението със зъбни импланти е дълбоко изстрадано и осмислено от нас в продължение на над четвърт век!

Ние не Ви предлагаме евтина реклама за зъбни импланти!

Ние не Ви предлагаме, това което искате да чуете и прочетете за зъбни импланти, защото това може, да не е в интерес на Вашето здраве!

Ние не Ви предлагаме едно просто механично завиване на винтове – зъбни импланти!

Ние Ви представяме истината за съвременната дентална медицина и зъбните импланти – такава каквато е!

Това е сайт за хора, които четат и искат да обогатят своите познания, хора които искат да научат повече за зъбните импланти и лечението с тях.

Голямите иновации на съвременното лечение със зъбни импланти са дигиталните проекти, както в хирургията така и последващата протетика – това са зъбите върху зъбните импланти.

Всички дигитални проекти за лечение със зъбни импланти

/хирургия и протетика/са дело на денталните лекари от Denta Consult София.

Denta Consult разполага със собствена зъботехнична лаборатория от най-висок клас – виртуално 3D планиране и CAD/CAM изработване на конструкциите както върху собствени зъби така също и върху зъбни импланти.

Това означава, че цялото лечение със зъбни импланти при нас е в затворен кръг от А до Я и ние контролираме всеки един детайл от него.

Медицината е водеща за нас при лечение с или без зъбни импланти!

Дента Консулт – София