Екип

запознайте се с част от нашия екип

Дентална медицина, ортодонтия и лечение със и без зъбни импланти в гр.София

Дентална клиника в София. Mедицински издържано лечение със и без зъбни импланти. Професионализъм и отговорно идивидуално лечение съобразено с Вашия бюджет.

Представете си свят, в който всички хора са здрави, щастливи и уверени в себе си.

Четвърт век – точно преди толкова години с тази мисия за пръв път отваря врати Denta Consult. В далечната 1991 година да създадеш една от първите частни имплантологични клиники в страната се изискваше огромна смелост. Днес в дигиталния бързоразвиващ се свят, за да бъдеш сред първите, се изисква много повече. Креативност, мисъл за пациента, лично отношение, цялостна грижа. И не само. Да си много в час. Да имаш най-добрата техника и преди всичко желание. Това сме ние.

дентална клиника в София
Denta Consult обединява две поколения професионалисти под един покрив. Обичаме това, което правим и не спираме да инвестираме време и средства в своето развитие. Ценим хората с хъс и с умение да преследват мечтите си. За тях винаги има място в нашия тим.
Д-р Асен Маринов
баща
Д-р Асен Маринов

„Най-щастливият момент в моя професионален живот бе мигът, в който моите учители повериха собственото си здраве в ръцете ми“.

Д-р Асен Маринов Jr

„Няма по-голяма радост от това да работиш с цялото си семейство в екип.“.

Д-р Катерина Митева

„Щастлива съм, че наследих професията на родителите си.“.

Д-р Пиер Димитров

„Щастлив съм, че съм част от екип, който ме мотивира да давам всичко от себе си.“