лечение със зъбни импланти

SKYN concept

SKYN concept е една от най-съвременните философии за изработване на фасети, корони и други керамични конструкции, които детайлно копират формата и текстурата на естествените зъби. Тя се основава на схващането, че няма по-голямо съвършенство от несъвършенството, което природата е създала. От специална галерия с модели на естествени зъби се избира най-подходящата форма за конкретния пациент. Изработват се техни точни копия (това са същинските скинове), които се подреждат директно в устата на пациента, като така се определя и оптималната позиция спрямо характеристиките на цялото лице.

 

Denta Consult е една от малкото клиники у нас, която прилага в практиката си SKYN концепцията. Екипът ни е преминал специално обучение при основоположника й - бразилеца Пауло Кано, и има завършени вече редица случаи.

 

Какви са предимствата на SKYN concept?

  • Естествени и пак естествени – Изкуствената симетрия се забелязва с просто око. Копирайки анатомията на истинските зъби, SKYNs копират и някои дребни несъвършенства, които обаче са от голямо значение, за да може реконструираните зъби да изглеждат добре, без да личи, че има корекция.
  • Дигитални, бързи и прецизни – Техниката на традиционните отпечатъчни материали e заменена с изключително точен дигитален отпечатък. Denta Consult е единствената клиника, работеща със специална техника за копиране на анатомията на естествени зъби, която позволява направата им в собствена зъботехническа лаборатория. Така спестяваме много време и средства на нашите пациенти;
  • Бели, без да са изкуствени – SKYN concept позволява използването на по-светли цветове на възстановяваните зъби, без да личи, че има лекарска намеса;
  • Широко приложими – SKYN концепцията може да се използва в почти всички клинични ситуации. Тя се прилага както за изработването на фасети и корони, така и за възстановявания върху зъбни импланти.

 

Location:

1680 , Sofia | Kazbek str. 57A, entr. B

Contact us:

02/ 981 53 08 | 0877 81 53 08

info@dentaconsult.bg

Business hours:

Mon - Fr 09:00 - 18:00

ПРЕДИ И СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО

© All rights reserved. All images on this website belong exclusively to Dentaconsult. All cases presented on this website have been treated at Dentaconsult , and all images shown have the patient's written consent. No distribution is allowed without Dentaconsult's explicit consent.