Конкурсът „Дентален мениджър на годината – „Адмира“ е изцяло български патент и е организиран от Асоциация на денталните мениджъри в България. Неговата цел е да отличи най-добрите стоматологични практики в областта на мениджмънта и въвеждането на иновации в денталната медицина у нас.

През м.ноември 2019г. се проведе десетото юбилейно издание на конкурса. По време на неговата церемония най-зъболекарската награда – „Фамилната дентална практика – традициите раждат бъдещето“ 2019г. , отиде при д-р Асен Маринов – баща от „Дента Консулт”, София.

Наградата е за цялостното развитие на семейната дентална практика, във всички области на зъболечението, включително и в лечението със зъбни импланти.

През изминалите 40 години Дента Консулт София извървя огромен път в своето развитие по отношение лечението със зъбни импланти.

Днес пациентите на Дента Консулт София могат да получат едно съвременно лечение със зъбни импланти, отговарящо на най-новите достижения на медицинска наука, технологии и практика. Тази награда е резултат на дейността на всички членове на екипа – дентални лекари, дентални асистенти, рецепция, зъботехници.

Национален-конкурс-Адмира-Фамилна-дентална-практика-2019
Национален-конкурс-Адмира-участници

Подобни статии