лечение със зъбни импланти

Преглед и ланиране

При първото посещение при нас ще Ви изготвим пациентски картон и ще се запознаем внимателно с Вашето състояние. Необходимо е да донесете предварително изработена рентгенова панорамна снимка*. Ние ще Ви направим поредица от фотографски снимки и ще заснемем кратко видео. Всички те са ни необходими, за да анализираме ситуацията и да изработим дигитален проект на Вашата усмивка.

След проучване на резултатите от образната диагностика, фото и видеоматериалите, ще изготвим предварителен план на лечение, който ще Ви представим детайлно. Ще обсъдим с Вас различните етапи, избора на материали и, разбира се, предварителната цена на лечението.

В края на тази първа среща пациентът заплаща единствено цената за консултация и взема своето решение относно лечението си при нас. Цената за преглед и консултация е 50 лв.

Следващата стъпка е изработването на восъчен проект на бъдещите зъби. С негова помощ и видео симулация  ще имате възможността да видите как ще изглеждате в края на лечението, още преди то да е стартирало. Това е моментът, в който се извършва одобряването на плана от всеки пациент и окончателното остойностяване на лечението.

Пациентите, на които предстои поставяне на имплант, ще бъдат насочени за 3D рентгенова снимка, която е необходима, за бъде анализирано състоянието на костта.

* Рентгенова лаборатория има в близост до нашата клиника: Dental X Lab, ул. „Родопски извор” 60; http://www.dental-xlab.com 

Адрес:

1680 , София

улица „Казбек“ 57A, вх.Б

Регистратура:

02/ 981 53 08

0877 81 53 08

info@dentaconsult.bg

Работно време:

Пон - Пт 09:00 - 18:00

© All rights reserved. All images on this website belong exclusively to Dentaconsult. All cases presented on this website have been treated at Dentaconsult , and all images shown have the patient's written consent. No distribution is allowed without Dentaconsult's explicit consent.