лечение със зъбни импланти

Ортодонтско лечение

Ортодонтското лечение, по-известно като лечението с брекети, има за цел да бъде възстановена хармонията между позицията и функцията на зъбите в рамките на дъвкателния апарат, което води до съществена визуална промяна и подобряване на външния вид на пациентите.
С ортодонтско лечение се разрешават проблеми, свързани с неправилната позиция на зъбите и захапката, както и проблеми с долночелюстната става. Това е един от най-ефективните инструменти в естетичната дентална медицина и намира приложение както самостоятелно, така и в комбинация с друг вид лечения, ако случаят е по-сложен или пък се търси начин за минимално инвазивна намеса.

Six Months Smile (6MS) - бързо решение за възрастни пациенти

6MS представлява алтернатива на конвенционалното ортодонтско лечение. При него се третират единствено проблеми в естетичната зона (видимата част на усмивката), а срокът за носене на брекетите е 6 месеца. Системата е подходяща за лечение само на възрастни пациенти и е създадена така, че да отговаря на техните изисквания и нужди - да бъде бърза и дискретна. Всички елементи в системата - от брекетите до дъгите, се изработват с цвета на зъбите, така че пациентът да не изпитва притеснение и неудобство от тяхното носене.

 

 

Location:

1680 , Sofia | Kazbek str. 57A, entr. B

Contact us:

02/ 981 53 08 | 0877 81 53 08

info@dentaconsult.bg

Business hours:

Mon - Fr 09:00 - 18:00

ПРЕДИ И СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО

© All rights reserved. All images on this website belong exclusively to Dentaconsult. All cases presented on this website have been treated at Dentaconsult , and all images shown have the patient's written consent. No distribution is allowed without Dentaconsult's explicit consent.