лечение със зъбни импланти

Дентално здраве

Възстановяване на денталното здраве

Вторият етап е този на възстановяване на здравето в устната кухина. Първо ще се погрижим за всички биологични проблеми: кариеси, зъбна плака, възпаление, пародонтални и гингивални проблеми и др. След това ще се погрижим за функционалните проблеми – корекция на захапката, правилната позиция на челюстта и мускулния баланс, ще отстраним и структурните проблеми – ще поставим импланти на мястото на липсващите зъби или ще извършим ортодонтско лечение, за да възстановим правилната им позиция.

При приключването на този етап зъбите на пациентите са функционално стабилни и структурно здрави, а това са условията, нужни за следващия етап – този на естетичните корекции. Пациентите, които не проявяват интерес или нямат нужда от подобряване на външния вид, могат да приключат лечението си до тук. 

Адрес:

1680 , София

улица „Казбек“ 57A, вх.Б

Регистратура:

02/ 981 53 08

0877 81 53 08

info@dentaconsult.bg

Работно време:

Пон - Пт 09:00 - 18:00

© All rights reserved. All images on this website belong exclusively to Dentaconsult. All cases presented on this website have been treated at Dentaconsult , and all images shown have the patient's written consent. No distribution is allowed without Dentaconsult's explicit consent.