лечение със зъбни импланти

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ДЕНТАЛНОТО ЗДРАВЕ

Естетика

Това е последният, финален етап на лечение, който е възможен единствено, ако са положени здравите основи в етап II – този на възстановяване на денталното здраве. Изработване и поставяне на фасети, корони или просто избелване на зъбите – всичко това се ръководи от дигиталния дизайн, който сме изработили в самото начало.

Много пациенти се искат да се подложат направо на естетични процедури – да им бъдат поставени фасети или да избелят зъбите си. Подобряването на външния вид обаче е част от цялостния план на лечение и не може да се реализира, ако не са разрешени здравните проблеми като възпалени венци или кариес. В Denta Consult не бихме пристъпили към подобно лечение. За нас това е като да стороим къща без основи. Затова първо ще се погрижим за вашето здраве, а впоследствие ще работим и за постигането на перфектен външен вид. 

 

Location:

1680 , Sofia | Kazbek str. 57A, entr. B

Contact us:

02/ 981 53 08 | 0877 81 53 08

info@dentaconsult.bg

Business hours:

Mon - Fr 09:00 - 18:00

ПРЕДИ И СЛЕД ЛЕЧЕНИЕТО

© All rights reserved. All images on this website belong exclusively to Dentaconsult. All cases presented on this website have been treated at Dentaconsult , and all images shown have the patient's written consent. No distribution is allowed without Dentaconsult's explicit consent.