Д-р Асен Маринов

За него може да се напише много и никога няма да е достатъчно. Биографията му е толкова обширна, че може да послужи за сценарий на документален филм (публикували сме я тук). Ученик и специализант на акад. проф. д-р Николай Попов (основоположник на зъбопротезната имплантология в България), вече три десетилетия д-р Асен Маринов-баща отдава цялата си енергия на денталната имплантология. Твърди, че най-голямото професионално признание е когато собствените му учители са поверили здравето си в неговите ръце. Работи, преподава и помага на младите специалисти да усъвършенстват познанията си в сферата на денталната имплантология и цялостното функционално и естетично възстановяване на дъвкателната система.
Консултативната помощ за хората – онлайн и на място, в Denta Consult, са пряко потвърждение за неговия професионализъм и безрезервно зачитане на Хипократовата клетва.
Малко хора знаят, че обича да отглежда цветя. Напоследък има и още едно хоби – да се грижи за най-малкия член на семейството – Антон.

Възраст: 56 г.

Професионални интереси:

  • Дентална имплантология
  • All on 4
  • Дентална протетика
  • Зъбни корони

Преди и след