Дентална Естетика

Естетика

Това е последният, финален етап на лечение, който е възможен единствено, ако са положени здравите основи в етап II – този на възстановяване на денталното здраве. Изработване и поставяне на фасети, корони или просто избелване на зъбите – всичко това се ръководи от дигиталния дизайн, който сме изработили в самото начало.

Много пациенти се искат да се подложат направо на естетични процедури – да им бъдат поставени фасети или да избелят зъбите си. Подобряването на външния вид обаче е част от цялостния план на лечение и не може да се реализира, ако не са разрешени здравните проблеми като възпалени венци или кариес. В Denta Consult не бихме пристъпили към подобно лечение. За нас това е като да стороим къща без основи. Затова първо ще се погрижим за вашето здраве, а впоследствие ще работим и за постигането на перфектен външен вид. 

Дигитален дизайн на усмивката

DSD или дигитален дизайн на усмивката е процес, при който след анализ на снимковия и видеоматериал на пациента се изработва детайлна визия на неговата бъдеща усмивка. Дигиталният дизайн е част от плана на лечение на пациентите, които искат да постигнат цялостна естетическа промяна на своите зъби.

Керамични фасети

Керамичните фасети са един от вариантите за естетично лечение, при което чрез минимална намеса се постига подобряване на формата, цвета и хармонията на зъбите. Ако вашето желание е да имате по-балансирана, по-бяла или просто по-различна усмивка, зъбните фасети са идеалното решение за вас.

Зъбни корони

Короната е протетична конструкция, която изцяло покрива видимата част на зъба. Показания за изработването на зъбни корони има тогава, когато липсва голяма част от зъба, което отслабва неговата функция и създава риск от загубата му.

SKYN concept

SKYN concept: Съвършеното несъвършенство

Избелване

Избелването е неинвазивна процедура, която води до промяна на цвета на зъбите към по-светъл/по-бял. Резултатите от избелването са различни, в зависимост от структурата на зъба и причината за неговото оцветяване. Най-често постиганият резултат са зъби, по-бели с 2-3 тона. Процедурата е подходяща за пациенти на всякаква възраст, като условието е да са с естествени зъби.

Преди и след