Запазете си час в АМ Дента Консулт

Попълнете удобен за вас ден и час, в който бихте желали да ни посетите. Наш служител ще се свърже допълнително с Вас, за да потвърди посочения час.
 


 
Изберете удобен за Вас ден*:
Изберете удобен за Вас час*:
* Задължителни полета
Благодарим Ви за коректното попълване на информацията.
Начало Услуги Зъбно протезиране

Зъбно протезиране

Зъбното протезиране е направлението на денталната медицина, което е с най-голям интерес сред хората търсещи дентална помощ. Съвременните зъбни протези обхващат - зъбни коронки, зъбни мостове, снемаеми частични протези и цели протези. Към тях се отнасят естетичните зъбни фасети и зъбните шини.

Всички тези конструкции - зъбни протези трябва да отговарят на съвременните изисквания за профилактика, функция и естетика, за да имат своята медико-биологична стойност.

Изискванията за зъбна естетика са приоритет на повечето пациенти. От позицията си на дентални лекари ние поставяме профилактичните и функционални изисквания към зъбните протези едновременно с естетичните. Можем със сигурност да кажем, че естетиката за един по-продължителен период от време е пряко зависима от профилактиката и функцията на зъбната протеза.

В този раздел ще Ви представим класическите средства - зъбни протези и начини за зъбно протезиране. Ще Ви покажем и най-новите възможности за зъбна естетика, чрез зъбни фасети в раздела Естетична дентална медицина.

По какъв начин с помощта на зъбни импланти  може да се оптимизира зъбното протезиране, като с тяхна помощ то се променя и се използват зъбни протези с качествено нови профилактични, функционални и естетични стойности, може да намерите в раздел “Поставяне на импланти” и в другия наш сайт www.dentalimplants-bg.com.

Не забравяйте, че прочетеното от Вас може да Ви послужи само за общо ориентиране. Направете задълбочена консултация с екипа на Дента Консулт. Осмислете съветите, които ще Ви бъдат дадени и след това вземайте решения. Всички тези съвети са подчинени единствено на философията, която изповядваме.